Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Din tromme, ditt vesen

7.juni @ 17:00 - 9.juni @ 15:00

Din tromme, ditt vesen

Bli bedre kjent med deg selv og ditt vesen gjennom kontakten med din tromme og dens energier. Mennesker, som trommer, er forskjellige, og vi har vår helt egen rytme og energi når vi spiller trommer, enten det er alene eller sammen i en gruppe. Å tromme handler ikke bare om å slå på skinnene; det handler om samarbeid, både med din egen tromme, og også med de andre i kredsen. Vi skal kunne kanalisere og føle kraften som strømmer med slagene, en rytmisk reise hvor vi kobler oss til energien og lærer oss å gi slipp og «la seg spille».

Vi inviterer deg til å utforske dypere lag av bevissthet gjennom trommereiser, Uten krav til tidligere erfaring, vi vil veilede deg gjennom de grunnleggende prinsippene. I tillegg vil vi demonstrere hvordan tromma kan brukes til å forsterke våre intensjoner.
Vi vil utforske trommas rolle som et bindeledd mellom deg og naturen. Lørdag kveld avslutter vi med et rituale med krafttromming, der vi bruker vår nye kunnskap fra workshopen.

Arrangørene:

Jacob, med mange års erfaring som profesjonell trommeslager i adskillige bands, bl.a. Virelai, Heilung, Asynje og Huldre, vil lære deg de nødvendige teknikkene for å utforske tromma som instrument. Han vil også hjelpe deg med å finne dine egne rytmer og lyder som føles mest autentisk for deg.
Inger har bygget trommer i over 20 år og bruker trommen i sin praksis som et rituelt og sjamanistisk verktøy. Hun vil dele sin viten om hvordan du kan benytte deg av trommen til å skifte bevissthetstilstand.

———————————————————————————————

Dette arrangementet er i regi av Nordens Paganister.
Medlemmer av Nordens Paganister har prioritert plass.
Enten du er medlem eller ikke, ta kontakt med forstander@nordenspaganister.no for tilmelding og mer info.
Pris til medlemmer av Nordens Paganister: 1000 nok
Pris ikke medlem: 2900 nok
inkl. kost og losji, som i frokost, lunsj, middag, pluss kaffe og te.
Depositum: 1000 nok innbetales for å sikre din plass.
Betales ikke tilbake etter 1 mai 2024.
PS: Har du ikke en egen tromme, kan du låne av oss.
Begrenset antall plasser.
For påmelding og betalingsinformasjon, kontakt Lena på mail forstander@nordenspaganister.no
VELKOMMEN!

Detaljer

Start:
7.juni @ 17:00
Slutt:
9.juni @ 15:00

Arrangører

Nordens Paganister
Ing.borg

Sted

Nord Odal